Local

Confirmat l’horari del Barça-València

El matx entre culers i valencians corresponent a la 32a jornada del campionat de Lliga es disputarà al Camp Nou el proper dissabte 14 d’abril a les 16.15 hores

Confirmat l’horari del Barça-València. La Lliga ha donat a conèixer les dates i els horaris de la jornada 32 del campionat de Lliga, que tindrà lloc del 13 al 15 d’abril. El matx entre culers i valencians es disputarà el proper dissabte 14 d’abril a les 16.15 hores al Camp Nou, en el que serà el quart partit de la temporada entre els dos conjunts.

En la primera volta a Mestalla, els homes d’Ernesto Valverde van empatar contra els de Marcelino (1-1) amb gols de Rodrigo i Jordi Alba. Pel que fa a la Copa del Rei, barcelonistes i valencianistes es van trobar a les semifinals, on el FC Barcelona va aconseguir l’accés a la seva quarta final consecutiva. Victòria al Camp Nou (1-0) amb gol de Suárez, i també triomf a Mestalla (0-2) amb gols de Coutinho –el seu primer gol com a blaugrana– i de Rakitic, en el que va ser el debut de Yerry Mina amb el Barça.

Així doncs, tres duels aquesta temporada entre FC Barcelona i València, i dues victòries culers i un empat. En el quart matx de la temporada, els dos conjunts intentaran vèncer per seguir sumant i aconseguir els objectius, amb els culers liderant la classificació i els de Marcelino amb la intenció de jugar Champions. Sens dubte, un duel d’alt nivell al Camp Nou.

Més notícies aquí