Local

Xavi: “La jugada d’Araujo marca l’eliminatòria”

El tècnic ha lamentat l’expulsió de l’uruguaià i considera que la vermella ha estat “innecessària i injusta”

Tot anava bé a l’eliminatòria dels quarts de Champions fins que l’àrbitre ha decidit mostrar la targeta vermella a Ronald Araujo al minut 27. “Aquí ha començat un altre partit”, ha declarat Xavi un cop acabat el duel. Un altre partit que ha acabat amb un parcial de 0-4 i la classificació per al PSG. “Aquesta jugada marca l’eliminatòria, per a mi és una vermella innecessària i injusta”, ha valorat.

I ha seguit així: “Estem enrabiats perquè estàvem ordenats. Lamine Yamal està be però volíem una mica més de control amb el canvi d’Iñigo per Lamine”. I és que l’expulsió també ha provocat un canvi que ha deixat Lamine Yamal, gran protagonista en l’acció de l’1-0, fora del partit.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

El tècnic de Terrassa ha lamentat que “el treball de tota la temporada acabi per una decisió arbitral” i considera que el FC Barcelona ha fet “una Champions molt digna”. En aquest sentit, ha recalcat que l’equip ha tingut “ocasions clares” per ficar-se dins l’eliminatòria, especialment amb 1-3 al marcador, moment en què el Barça ha gaudit de diverses aproximacions que, en cas d’acabar en gol, haurien dut el partit a la pròrroga.