Local

“Guanyar la Champions sería acabar amb un 10 la temporada més difícil"

Sergio Lozano posa en valor que l'equip s'estigui sobreposant a totes les lesions y segueixi optant al triplet de Copa, Champions i lliga

En el marc de la presentació del seu llibre “Goles y cicatrices”, Sergio Lozano va expressar el desig de guanyar la cinquena Champions amb el Barça i esdevenir el jugador amb més Champions de la història del futbol sala.

Les paraules del capità

Seria un honor superar Javi Rodríguez i aconseguir la cinquena Champions. Però no per superar al Javi, que és una de les grans llegendes del nostre esport i ho ha guanyat tot, sinó perquè aquest any sobretot està sent un any atípic, dur i difícil. L'equip està patint, hem tingut moltes lesions greus, no és normal que un equip de futbol sala tingui cinc operacions, amb tot el que implica, la sobrecàrrega de partits per a la resta, les lesions musculars que això comporta, els que han estat jugant traient les castanyes del foc, amb el filial ajudant moltíssim, i llavors crec que és una temporada tremendament dura per a nosaltres. Crec que des que jo sóc aquí és la més dura amb molta diferència, incloent-hi les que no hem guanyat res, perquè es veu a l'equip, amb molts jugadors que estem patint amb les lesions i la resta deixant-se la vida a la pista, i malgrat tot seguim competint per guanyar-ho tot i crec que si fóssim capaços d'aconseguir la Champions, que ho intentarem amb totes les nostres forces, seria la cirereta perfecta a la temporada més difícil i li posaria un 10 a l'equip per tot el que ha passat.

No hi ha res com lluitar pels teus somnis i segurament és per això que jo he tornat a jugar i també és el motiu pel qual els meus companys d'equip d'aquí a dues setmanes van a lluites amb totes les seves forces per tornar a ser tots. campions d´Europa.

Més notícies aquí