Local

Anaitasuna-Barça: continua la cursa pel títol

Els blaugranes juguen dissabte (19h) a Pamplona

El camí del Barça continua a la Liga Plenitude. Els blaugranes han de seguir sumant en la lluita pel títol aquest dissabte (19h, Esport3 i LaLiga+) a la pista de l’Helvetia Anaitasuna, un rival amb tradició tot i no estar en el seu millor moment de forma. El duel correspon a la jornada 24 de la competició domèstica.

L’equip navarrès és desè a la classificació, lluny de qualsevol perill per la permanència però també a una distància considerable de les places europees.

L’Anaitasuna ve de perdre amb claredat en el seu últim desplaçament, a casa del Bidasoa (42-33), però ha sumat cinc dels últims sis punts en jocs a la seva pista.

El partit de la primera volta entre el Barça i l’Anaitasuna, avançat a primers de setembre per la Super Globe, va acabar amb victòria catalana per un contundent 45-26.

L’entrenador blaugrana, Carlos Ortega, recupera Thiagus Petrus, que ja ha superat els seus problemes musculars. Així, Ortega ha citat per al partit als 15 jugadors disponibles del primer equip -Makuc i Gallego segueixen de baixa- i a Petar Cikusa.

Janc: "Tenen una defensa molt agressiva"

L’extrem Blaz Janc analitza l’Helvetia Anaitasuna a la prèvia: “Ells tenen una defensa molt agressiva. Per això hem d’estar molt concentrats, fer la nostra defensa i generar gols al contraatac. No volem lesions però ens ho deixarem tot per guanyar el partit”, assegura.

 

Més notícies aquí