Local

A pel tercer Clàssic de la temporada

L’Alfredo Di Stéfano rebrà l’equip de Jonatan Giráldez en la 21a jornada de la Liga F (18 hores, DAZN)

Aquest diumenge és dia de Clàssic. El Barça visita, a les 18 hores, el Real Madrid, segon classificat a la Lliga amb una distància de nou punts i l’oportunitat per donar un nou pas endavant a la Lliga.

El rival

El Real Madrid arriba al duel contra les blaugrana després de perdre tots el Clàssics anteriors, inclosos els dos d’aquesta temporada, el de Lliga a Montjuic (5-0) i el de les semifinals de la Copa de la Reina (4-0) a Butarque. Per tant, les de Toril rebran al Barça amb ganes de revenja i la necessitat de retallar punts a la classificació. Al conjunt blanc destaquen Bruun amb nou gols com a màxima golejadora, Moller amb vuit i Athenea amb 7.

El Barça

Pel que fa al conjunt entrenat per Jonatan Giráldez, l’equip arriba després de guanyar 1 a 2 al Brann en l’anada dels quarts de la Lliga de Campions gràcies als gols de Graham i Paralluelo. Precisament les dues màximes golejadores de l’equip aquesta temporada amb 25 i 26 gols respectivament. El Barça buscarà ampliar la distància a la classificació ja que en cas de victòria s’ampliarien fins a 12 els punts de diferència. Per tant, una gran oportunitat per donar un pas endavant pel títol de Lliga.

Més notícies aquí