Local

Els quarts de final de la Champions comencen a Noruega

Les blaugranes visiten el Brann en el partit d’anada dels quarts de final (21h)

El Barça visita aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN i TV3, l’SK Brann en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Comencen les eliminatòries a Europa i les blaugranes busquen treure un bon resultat en aquest partit d’anada i poder certificar el pas a la següent ronda a casa, el Johan Cruyff, el dijous 28 (18.45h).

El rival

Tot i que pot ser desconegut per a l’aficionat, el Brann està completant una temporada espectacular a la Champions. Va finalitzar en segona posició, amb 13 punts, per darrere de l’Olympique de Lió a la fase de grups i és el segon equip que menys gols ha rebut fins ara (7). A més, l’equip de Martin Peter Ho és el segon equip que més possessió de pilota registra (58%) per darrere del Barça. Finalment, destacar que el partit es jugarà a l’Assane Arena de Bergen, que té capacitat per 3.300 espectadors i és de gespa artificial.

El Barça

Arriba als quarts de final amb l’etiqueta de favorit per la història recent a Europa. Tot i així l’equip de Jonatan Giráldez no se’n refia i ha preparat el partit a consciència. El tècnic gallec ha desplaçat a Noruega un total de 20 jugadores, amb les úniques baixes de María León i Jana per lesió de Gemma per decisió tècnica. 

Aquest serà el primer dels dos partits d’aquesta setmana a domicili. I és que després de visitar el Brann, el Barça se les haurà contra el Reial Madrid el cap de setmana en partit de Lliga F.

Més notícies aquí