Local

Així arriba el Nàpols a Montjuïc

Des que l'equip italià va optar per Francesco Calzona com a entrenador encara no ha perdut cap partit

Arriba un dels moments més importants de la temporada: la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El FC Barcelona rep el Nàpols a Montjuïc, en un partit de tot o res. Perquè els de Xavi Hernández van empatar 1-1 al Diego Armando Maradona i, per tant, l'Estadi Olímpic Lluís Companys serà clau en la classificació, o no, per a la següent ronda. 

Vols venir al FC Barcelona vs Napoli?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra entrades

No serà fàcil, perquè el Nàpols arriba amb la fletxa en alça. Just abans de l'anada d'aquests vuitens de final, l'equip italià va decidir substituir el seu tècnic i Francesco Calzona va agafar el relleu a la banqueta de Walter Mazzarri.

Des de llavors, el Nàpols no ha perdut cap partit. Suma dues victòries i tres empats, inclòs l'1-1 del Diego Armando Maradona contra el Barça.

 

Els altres quatre partits són a la Sèrie A, competició en què el Nàpols ha recuperat sensacions. Després de rebre el Barça, van empatar contra el Cagliari (1-1) i van encadenar dos triomfs importants contra el Sassuolo (1-6) i contra la Juventus (2-1). Aquest cap de setmana van empatar contra el Torino (1-1). 

"Jugant així podrem arribar molt lluny. Estic molt content per com l'equip està interpretant bé els partits", va admetre el propi Calzona després de l'empat de divendres, tot i que admet que encara hi ha coses a millorar: "Hem de recuperar l'equilibri defensiu. Sempre he encaixat un gol en cada partit des que estic aquí. Però a poc a poc anirem millorant i, tot i que hi ha poc temps, confio en poder arreglar-ho".

A més, també va parlar del partit contra el Barça: "Som el Nàpols, un equip fort, i hem de ser-ne conscients. Viatjarem a Barcelona amb la idea de jugar de la nostra manera, sense por. Després ja veurem què passa sobre el terreny de joc". 

Osimhen i Kvaratskhelia, en plena forma

El retorn de Victor Osimhen després de la disputa de la Copa Àfrica amb Nigèria també ha ajudat. Dels 11 gols a favor que ha anotat el Nàpols durant aquests cinc partits amb Calzona a la banqueta, cinc són d'Osimhen, que va ser l'autor del gol contra el Barça.

També està en forma el futbolista georgià Khvicha Kvaratskhelia, que ha transformat 4 gols més en aquest tram de temporada i està sent clau en els esquemes del conjunt italià. Els altres dos són obra d'Amir Rrahmani i Giacomo Raspadori.

Més notícies aquí