Local

Vuit culers, campiones de la primera Nations League femenina!

La selecció espanyola s'ha imposat a França amb una alineació plagada de futbolistes del Barça, i dues d'elles com a golejadores

Vuit jugadores del FC Barcelona figuren entre les primeres guanyadores de la història de la Nations League femenina! Són les vuit convocades per la selecció espanyola, que s'ha imposat a França (2-0) en una final amb clar color blaugrana. Els gols d'Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey li han servit al conjunt dirigit per Montse Tomé per erigir-se en campiones.

No et perdis els propers partits del Barça femení!
Viu el Barça de Futbol Femení en directe.
Compra entrades

La migcampista i la davantera han estat dues de les sis titulars del Barça a les files espanyoles. Cata Coll ha tornat a donar seguretat i ha deixat la porteria a zero. La incansable Ona Batlle ha profunditzat per la banda dreta primer, i per l'esquerra després, i Irene Paredes, incontestable en defensa, ha fregat el gol amb un cop de cap al pal. I per davant de les dues golejadores, Salma Paralluelo no ha deixat d'insistir i percudir a la defensa francesa. 

A banda de les sis titulars, Vicky López, que ha entrat en el minut 85, i Alexia Putellas, que ha vist la final des de la banqueta, també s'han penjat la medalla d'or. Així, l'Estadi de La Cartuja del Sevilla, amb 32.657 espectadors i espectadores a les grades, ha allargat la ratxa de les campiones del món, que ara també ho són de la Lliga de les Nacions.

Més notícies aquí