Local

JS Hotels Cide - Barça CVB (1-3): Tornen de Mallorca amb 3 punts

Valuós triomf a les Balears amb parcials de 25-16/14-25/17-25 i 15-25

A la 17a jornada de la SF2, el Barça CVB va visitar la sempre difícil pista del Palma. El partit va començar amb les locals desenvolupant un joc molt intens en defensa i efectiu en bloqueig, davant d'un Barça que no aconseguia sentir-se còmode a la pista. Així les balears es quedaven clarament amb el primer parcial,

Però les coses van canviar completament a partir del segon set. Les blaugranes van sortir a la pista disposades a mostrar la seva millor versió, ajustant molt la recepció i el bloqueig que es convertia en un mur infranquejable per a les mallorquines.

Com un coet

El joc de l'equip fluïa i quedava expressat en un domini absolut al marcador que permetia fer rotacions perquè totes les convocades aportin per sumar els tres sets i emportar-se aquesta important victòria. Finalment 4 jugadores van acabar amb més de 10 punts (Matamoros, Koehler, Belisario i Esteban, aquesta ultima amb 5 de bloqueig).

Diumenge 3 de març, a les 16 hores, el CAEP Soria, visitarà el Poliesportiu La Marina per disputar la jornada 18 de la Superlliga 2.

Més notícies aquí