Local

Barça - Valladolid: Triomf plàcid per continuar amb pas ferm (42-27)

Els blaugranes han batut els castellanolleonesos còmodament al Palau Blaugrana i segueixen amb la bona dinàmica a la Lliga Asobal

El Barça ha guanyat el Recoletas Atlético Valladolid en un partit plàcid per als de Carlos Ortega (42-27). Els blaugranes no li han donat cap opció des del primer minut als val·lisoletans i continuen amb pas ferm a la Lliga Plenitude Asobal. Així, els culers han tancat una setmana de doble cita al Palau Blaugrana amb un 2/2 i segueixen amb una gran dinàmica de victòries. El pròxim enfrontament serà el dijous 29 a les 20.45h contra el Magdeburg a l'EHF Champions League.

El Barça comença manant

El Valladolid ha encetat la llauna en el primer minut, però Haniel Langaro ha empatat en la primera acció en atac dels blaugranes i d'ençà d'aquí el Barça ja no ha permès als visitants regnar en el marcador. Emil Nielsen, en un gran estat de forma, ha començat amb el seu repertori d'aturades particular i ha evitat unes quantes dianes del conjunt castellanolleonès. I és que el porter danès, emulant el seu company en el darrer partit contra el Porto, ha acabat la primera meitat amb 10 aturades de 22 xuts. A més, la defensa culer també ha ajudat i s'ha mostrat molt intimidant contra els atacs del Valladolid.

No et perdis els propers partits d'Handbol al Palau
Viu el Barça d'Handbol en directe.
Compra Entrades

Aprofitant les pèrdues visitants

Amb el pas dels minuts, els de Carlos Ortega han començat a ampliar les distàncies en l'electrònic. Les pèrdues visitants les han aprofitat molt bé els blaugranes, amb un encert de 6/6 en accions de contraatac en els primers 30 minuts. La circulació de pilota ha sigut excelsa i els val·lisoletans no han pogut aturar les envestides locals. De fet, en els últims minuts de la primera part, el Barça no ha parat de córrer i ha trobat llançaments molt fàcils contra César Pérez. Les dades ho han confirmat: de 26 xuts a porteria, 21 han acabat al fons de la xarxa (quasi un 81%). Això ha permès als culers arribar al descans amb un +9 en el lluminós (21-12).

Els de Carlos Ortega posen la directa

A la represa, el duel entre catalans i castellanolleonesos ha continuat amb el mateix guió. A la segona part el Palau ha seguit tenyit de blaugrana. Fins i tot, la desesperació visitant ha passat factura i Emil Nielsen ha estat capaç de marcar a porteria buida el seu setè gol a la Lliga aquesta temporada. Sense porter, un bon parcial ha posat terra per mig definitivament per al Barça en un període d'inferioritat i el Valladolid ha hagut d'aturar el partit per evitar un mal major, però no ha funcionat. Els de Carlos Ortega han continuat posant la directa i han eixamplat la distància durant el transcurs final del duel.

El nivell d'encert blaugrana ha seguit present, amb els jugadors batent la porteria visitant a plaer. A l'altra banda, Filip Saric ha tingut l'oportunitat de disputar pràcticament la meitat de la segona part i ha pogut produir un parell d'aturades per al Barça. Haniel Langaro ha sigut el màxim anotador blaugrana amb set dianes, molt ben acompanyat de Petar Cikusa, amb sis, i Ian Barrufet, Melvyn Richardson i Aleix Gómez, amb cinc. Amb aquesta victòria, els culers fan un pas més cap a una nova consecució de la Lliga Plenitude Asobal amb el 18è triomf en 19 partits.

FITXA TÈCNICA

Barça, 42
Valladolid, 27

Barça: Emil Nielsen (1), Aleix Gómez (5), Dika Mem (0), Thiagus Petrus (0), Javier Rodríguez (2), Haniel Langaro (7), Aitor Ariño (3) -set inicial- Jonathan Carlsbogard (0), Blaz Janc (2), Timothey N'Guessan (2), Filip Saric (0), Melvyn Richardson (5), Luis Frade (4), Ian Barrufet (5), Petar Cikusa (6)

Valladolid: César Pérez (0), Edu Calle (1), Alfonso Lima (2), Pedro Martínez (1), Manu García (0), Miguel Camino (0), José Toledo (0) -set inicial- Felipe Fuentes (0), Tarcisio Freitas (1), Alejandro Pisonero (2), Álvaro Martínez (10), Miguel Martínez (5), Dimitar Dimitrioski (1), Darko Dimitrievski (3)

Parcials: 3-2 / 6-3 / 9-4 / 12-6 / 16-9 / 21-12 / descans / 23-15 / 29-16 / 32-17 / 36-20 / 38-23 / 42-27

Àrbitres: José Antonio Huertas Herrador i Antonio Javier García Del Salto.