Local

La convocatòria per rebre l'Osasuna

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer la llista de jugadors disponibles per al duel de Lliga d'aquest dimecres

No hi ha temps per a lamentacions. Els culers volen retrobar-se amb la victòria en la competició domèstica i, per fer-ho, aquest dimecres tenen una oportunitat d'or contra l'Osasuna. I és que blaugranes i "rojillos" s'enfronten en el partit corresponent de la jornada 20, ajornat a causa de la celebració de la Supercopa d'Espanya.

Vols venir al FC Barcelona vs Osasuna?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Després que Xavi comuniqués la seva marxa un cop acabada la temporada, l'equip està més unit que mai i volen demostrar que la situació es pot revertir, fent el primer pas aquest dimecres a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Amb l'objectiu dels tres punts gravat a foc, el tècnic blaugrana no podrà comptar amb la baixa d'última hora de João Félix, que se suma a les ja conegudes de Balde, Sergi Roberto, Iñigo Martínez, Marc ter Stegen, Raphinha, Marcos Alonso i Gavi.

Tampoc amb Marc Guiu, que venia sent habitual en les últimes convocatòries però no ha entrat a la llista per un procés febril.

Així doncs, la convocatòria completa la formen: João Cancelo, R. Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Iñaki Peña, Christensen, Fermín, Romeu, Vitor Roque, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Cubarsí, Unai i H. Fort.

Més notícies aquí