El FC Barcelona rep el Premi Rotllana 2024

El FC Barcelona rep el Premi Rotllana 2024

L’atorga la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida i el va recollir el directiu Josep Ignasi Macià a la Nit de la Sardana, que va tenir lloc a Agramunt

El directiu responsable de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià, va recollir, en nom del FC Barcelona, aquest dissabte 27 de gener, el Premi Rotllana 2024. Ho va fer durant la Nit de la Sardana, que va tenir lloc a Agramunt. Aquest guardó l’atorga la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida a persones o entitats que, estant o no directament vinculades al món sardanista en la demarcació de Lleida, ajuden a difondre i normalitzar el món sardanista des de la seva quotidianitat i, al mateix temps, contribueixen a donar al sardanisme una projecció exterior.

La Federació considera que el Futbol Club Barcelona, amb la inclusió de la sardana en molts actes que s’han celebrat al Camp Nou, contribueix a la difusió i projecció de la dansa catalana de manera excepcional gràcies al gran ressò que la nostra entitat té arreu del país i a tot el món.

No falten exemples. La inauguració del Camp Nou, el dia de la Mercè del 1957, va comptar amb la participació de centenars de sardanistes que van ballar una sardana formant quatre cercles concèntrics. També en el comiat del vell Camp Nou, per donar pas a les obres del futur estadi, la sardana va estar present amb colles sardanistes d’arreu del territori. Hi va haver ballades sonades en els actes del 75è aniversari del Club, l’any 1974, i en l’homenatge a les Penyes del 1981. A més, durant molts anys, l’aniversari del Camp Nou es va celebrar amb ballades sardanistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut