Local

La permanència del filial passa per casa

El Barça Atlètic rep el Ceutí i el Playas de Castellón a la Ciutat Esportiva en dues jornades consecutives marcades en vermell al calendari

El Barça Atlètic buscarà aquest divendres 26 de gener contra el Ceutí i el proper dissabte 3 de febrer contra el Playas de Castellón sumar sis de sis a casa i allunyar-se del descens. Són dos dos partits vitals que permetrien a l'equip de Sergi Altisent fer un pas important per encarrilar la permanència al campionat de lliga, el gran objectiu de la temporada.

Els blaugranes comptaran amb Kokoro i Touré per al partit contra el Ceuta abans que marxin per compromisos internacionals amb les seves seleccions. Per contra Ortas, lesionat, i Harrison, amb Colòmbia a la Copa Amèrica, seran baixa.

Dos punts per sobre del descens

El filial blaugrana és dotzè a la classificació amb 16 punts, a tres punts de l'onzè classificat i dos punts per sobre de les places de descens. Després d'una temporada irregular, per les lesions i per la necessitat del primer equip de comptar assíduament amb jugadors com Kokoro, Touré, Harrison, Aniol i Tapias ara els de Sergi Altisent afronten molt mentalitzats i amb plenes garanties les dues jornades seguides a la Ciutat Esportiva, que es presumeixen com a vitals després de la derrota de la setmana passada a Leganés.

Tots dos partits, per streaming

El Barça-Ceutí podrà seguir-se per la web de la RFEF aquest divendres a partir de las 20:30h, mentre que el Barça-Playas de Castellón s'emetrà dissabte que ve a las 17h per Futsal Mafer TV.

L'accés al pavelló de Futbol Sala de la Ciutat Esportiva és gratuït per als aficionats que vulguin assistir in situ a tots dos xocs.

Emparellament bomba a la Copa Juvenil

El sorteig ha estat capritxós i ha volgut que el Barça s'hagi d'enfrontar a l'Aljucer ElPozo FS als quarts de final de la Copa d'Espanya Juvenil que es jugarà a Cartagena. Els blaugranes s'enfrontaran a un dels rivals més complicats a la primera ronda i tindran un camí difícil per aconseguir el títol. Si passen, els espera a les semifinals el guanyador del CD Universitat de Màlaga-Sala 10.

L'Aleví, a brillar a Europa

L'aleví blaugrana jugarà aquest cap de setmana l'European Futsal Cup, un torneig internacional amb presència de clubs importants com l'Arsenal, Juventus, Olympic de Lió, Benfica, l'Olymipique de Marsella, Stuttgart i Slavia de Praga entre d'altres. La competició tindrà un format molt dinàmic amb partits ràpids i atractius, on els blaugranes buscaran arribar tan lluny com sigui possible en un cap de setmana ple de futbol sala.

 

Més notícies aquí