Local

Es reprenen les sessions participatives online per a les penyes oficials

El 23 de gener és el torn de les penyes del Baix Llobregat, l’Anoia, el Penedès, el Garraf, el Bages, el Berguedà, Osona, la Cerdanya i el Ripollès

Per tal de mantenir una relació més pròxima amb l’univers penyístic blaugrana, el FC Barcelona va engegar, el mes de novembre passat, una sèrie de sessions participatives online per a les seves penyes oficials. En aquestes sessions, presidides per un membre de la Junta Directiva, les penyes reben informació de primera mà sobre l’actualitat del Club i de l’Espai Barça i són assabentades amb detall del procés de registre de penyistes, que en breu tindrà novetats. A més, les persones representants de les penyes poden resoldre els seus dubtes sobre aquest projecte.

Les dues primeres sessions van tenir com a protagonistes les penyes del Barcelonès Est, el Barcelonès Oest, el Vallès i el Maresme. La propera reunió està prevista per al 23 de gener i estan convocades les penyes del Baix Llobregat, l'Anoia, l'Alt Penedès, el Garraf, el Bages, el Berguedà, la Cerdanya, Osona i el Ripollès. A cadascuna de les sessions poden assistir fins a tres persones de la mateixa penya que s’han d’inscriure mitjançant un formulari que rebran per correu electrònic.

Més notícies aquí