Local

Yulimar Rojas guanya el premi d'Atleta de l'Any en proves de camp

L’atleta del FC Barcelona acaba el 2023 com a invicte, campiona dels Jocs Centreamericans de San Salvador i campiona del Mundial d’Atletisme de Budapest

Yulimar Rojas ha tornat a ser protagonista dels World Athlete of the Year, que organitza World Athletics, després de ser nomenada la millor 'Atleta de l'Any' 2023 en proves de camp. I és que l'atleta del FC Barcelona, plusmarquista mundial de triple salt, ha tingut un 2023 ple d'èxits. 

L'últim, a la Diamond League 2023, quan la veneçolana va pujar al lloc més alt del podi després d’una magnífica actuació a Eugene (Estats Units), amb un cinquè salt de 15,35 metres que li va permetre guanyar la tercera Diamond League consecutiva i establir la millor marca de l'any.

D’aquesta manera, Rojas acabarà el 2023 com a invicte, també sent campiona dels Jocs Centreamericans de San Salvador (15,16m) i campiona del Mundial d’Atletisme de Budapest (15,08m).

Però Yulimar Rojas no s'atura, perquè ja prepara amb les màximes garanties la principal prova del 2024: els Jocs Olímpics de París. A la capital francesa defensarà la medalla d’or aconseguida a Tòquio.

Més notícies aquí