Local

La victòria del Barça al Porto, en dades

Els blaugranes van aconseguir el passi a la següent ronda de la Champions després de guanyar els portuguesos (2-1)

El FC Barcelona va assegurar la classificació als vuitens de final de la Champions després de la victòria contra el Porto (2-1), així com la primera plaça del grup de manera virtual. El partit va deixar diverses dades rellevants, que repassem a continuació.

Vols venir al FC Barcelona vs Atlético de Madrid?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

El Porto, un rival propici

El Barça li té presa la mesura al conjunt portuguès, ja que li ha guanyat cadascun dels cinc partits disputats a la Lliga de Campions, convertint-se en el millor registre davant un mateix rival a la màxima competició continental amb un 100% de victòries. De fet, els blaugranes no han perdut cap dels seus últims 14 partits com a local contra rivals portuguesos, amb 12 victòries i dos empats (tots dos contra el Benfica). L’última derrota en competició europea va ser precisament contra el Porto, a la Copa de la UEFA de la temporada 1972/73.

Tres de tres a casa

La muntanya màgica de Montjuïc està portant bons fruits al Barça. Després de superar l’Anvers (5-0), el Xakhtar Donetsk (2-1) i el Porto (2-1), els culers han guanyat els seus tres partits com a local en una mateixa fase de grups de la Champions per primera vegada des de la temporada 2017/18.

La tercera millor assistència a Montjuïc

El partit d’aquest dimarts contra el Porto va registrar la tercera millor assistència a l’Estadi Olímpic Lluís Companys d’ençà de l’arribada del Barça a la muntanya de Montjuïc. 43.533 espectadors van vibrar amb la victòria dels blaugranes contra els portuguesos, assegurant així la classificació a vuitens. Només superen aquesta xifra el partit del Clàssic, amb 50.112 aficionats, i el duel de Lliga contra el Betis, amb 45.055 espectadors.

Araujo, primer partit oficial com a capità

Ronald Araujo va viure aquest dimarts el seu primer partit com a titular com a capità del FC Barcelona. Amb la suplència de Sergi Roberto i la baixa de Ter Stegen, l’uruguaià, tercer capità de l’equip, va lluir el braçalet per primera vegada en competició oficial en el duel contra el Porto.

 

Més notícies aquí