Local

Manolo Flores, nou membre d'honor de la secció de bàsquet

La icona basquetbolística blaugrana es va jubilar al final de la temporada passada i ara empren una nova etapa amb un càrrec honorífic

Manolo Flores, llegenda culer, ha estat designat com a membre d'honor de la secció de bàsquet del FC Barcelona. Després de tota una vida al Club i passant per gairebé totes les etapes: jugadors, capità, entrenador i directiu, l'extremeny de naixement i català d'adopció va jubilar-se al final de la passada temporada.

En aquesta nova etapa, el FC Barcelona ha volgut reconèixer l'esforç i el treball de tota una vida dedicada a l'equip de bàsquet nomenant-lo el primer membre honorífic de tot el Club, una decisió aprovada en junta directiva.

Una vida de blaugrana

Flores va defensar durant catorze temporades l'elàstica barcelonista erigint-se com un model de lluita que destacava per la seva seguretat en el tir i la seva personalitat a la pista. Després d'uns anys dins l'equip va ser nomenat capità des de la segona meitat dels setanta fins a l'any del seu comiat el 1984.

Ara bé, la seva retirada no el va allunyar del Club que més estimava. El ja exjugador va començar una etapa com a tècnic sent el primer ajudant d'Antoni Serra l'any 1985. Amb el cessament de l'entrenador, Flores va agafar les rendes de la banqueta blaugrana on va aconseguir títols com la Recopa i el Mundial de Clubs.

Més endavant va formar part de la direcció tècnica de l'equip els anys 1991-1993 i 2005 i en la seva última etapa abans de la jubilació va ser l'encarregat de les gestions del senat del Palau amb els grups d'animació. Ara arrenca una nova etapa com a membre honorífic gràcies a la seva trajectòria, la implicació i el compromís amb la secció de bàsquet.

Més notícies aquí