Local

Explorant esdeveniments passats: E-Gaming al Palau Blaugrana

Ens submergim en un esdeveniment recent per reviure un esdeveniment veritablement excepcional que va tenir lloc a l'icònic Palau Blaugrana el 12 d'agost passat, la final de la Superliga de League of Legends.

El Palau Blaugrana és un lloc on la versatilitat i la innovació convergeixen per donar vida a experiències inoblidables. Té una capacitat de fins a 6.500 assistents i pot acollir tot tipus d'esdeveniments, unificant-los sota l'estendard de la innovació: competicions d'E-Games, sopars o esdeveniments socials, o tot tipus d'esdeveniments corporatius.

Un esdeveniment destacat: Final de la Superliga de League of Legends

Organitzada per LVP (GRUP MEDIAPRO), la Superliga reuneix els millors equips d'e-sports del país. Després de les finals de Sevilla, Madrid i Saragossa, la Superliga va viatjar fins al Palau Blaugrana per a la seva final d'estiu 23. Va ser la primera vegada que la competició va disputar la seva final simultàniament en streaming i presencial.

Gairebé 3.000 assistents en un dissabte de pont d'agost, més de 200.000 persones en directe a través de TWITCH i un pic màxim de 30.000 espectadors simultanis es van reunir durant més de 6 hores al Palau Blaugrana.

Deu ordinadors i dues pantalles gegants en què es va poder veure com l'equip de Movistar RIDERS revalidava el seu títol aquesta temporada.

Més notícies aquí