Local

La convocatòria per a viatjar a Granada

El tècnic blaugrana ha donat a conèixer la llista de jugadors disponibles per l'enfrontament d'aquest diumenge contra el conjunt andalús

Tot a punt per al duel contra el Granada! El conjunt de Xavi Hernández viatja cap a la ciutat andalusa per disputar el que serà el darrer partit abans de l'aturada de seleccions. Aquest diumenge a les 21.00 hores CET, els culers buscaran una nova victòria que els permeti continuar en la part alta de la classificació.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Al davant es trobaran un equip necessitat de punts que encadena tres derrotes i dos empats. És per això que l'equip blanc-i-vermell anirà a totes per aconseguir una victòria moral i tres punts que els doni vida per catapultar-se cap amunt de la taula.

Els 20 convocats

Per afrontar aquest duel, el Barça té baixes sensibles com les de Pedri, Frenki, Raphinha i aquesta setmana s'ha sumat la de Lewandowski. El centre del camp i la davantera tenen ara menys peces disponibles, però la banqueta del Barça té recursos per suplir aquestes baixes.

Sense aquests jugadors la llista del tècnic blaugrana és: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Gavi, Ferran, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, S. Roberto, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín, Pau Víctor i Marc Guiu. Tant Pau Víctor com Marc Guiu entren per primera vegada en una convocatoria oficial blaugrana.

El darrer entrenament a la Ciutat Esportiva

Abans de desplaçar-se cap a la comunitat andalusa, el FC Barcelona ha realitzat una sessió matinal amb tots els jugadors disponibles al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. També han entrenat M. Casadó, Pau Víctor i Marc Guiu del Barça Atlètic.

 

Més notícies aquí