Local

Oriol Romeu: "Venim a fer un gran any a Europa"

El migcampista català ha parlat en la prèvia del debut de la Champions i ha assegurat que se sent amb “moltes ganes" i està "molt il·lusionat” de poder tornar a sentir l’himne de la competició després de tants anys sense jugar-la

Ara sí, ha arribat l'hora. El FC Barcelona afrontarà aquest dimarts el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Royal Anvers, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, per aixecar el teló d’una nova edició de la màxima competició europea.

Vols venir al FC Barcelona vs Royal Antwerp de Champions League?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

I un dels jugadors que podria ser important en aquest repte és Oriol Romeu, que va jugar aquesta competició amb el Chelsea les temporades 2011/12 i la 2012/13, però que ara es troba davant l’opció de fer-ho amb l’equip del seu cor. El migcampista, en la roda de premsa prèvia al partit, s’ha mostrat “il·lusionat”, i “amb moltes ganes d’afrontar aquesta aventura espectacular”.

 

“És probablement un dels trofeus que més il·lusió et pot fer. De petit tothom somia a jugar la Champions, en viure aquest ambient. I ara en tenim l’oportunitat. Hem d’intentar treure’ns de sobre les males sensacions dels darrers anys començant de la millor manera possible”, ha comentat Romeu, a banda d’afegir: “Les sensacions són positives, optimistes. L’equip està creixent partit a partit i l’objectiu és mantenir la línia. A Europa el repte és gran i et trobes equips amb un gran potencial. És per això que haurem d’estar en un gran nivell i començar bé, fer un bon futbol i mostrar les nostres credencials sent protagonistes. La plantilla està feta per arribar lluny i venim aquí a fer un gran any a Europa”.

“És la línia a seguir”

Oriol Romeu està sent una peça important en aquest inici de temporada. Quant a la seva importància, el migcampista ha comentat que “intento fer el que em va bé, adaptant-me el més ràpid possible”. “Quan vaig fitxar pel Southampton ja fa molts anys era difícil d’imaginar que tornaria al Barça, amb el rol de protagonista, i a les portes de poder tornar a jugar la Champions. Però el futbol dona moltes voltes i soc molt feliç, n'estic molt satisfet i amb moltes ganes pel repte. L’important és tenir la confiança del tècnic i li estic molt agraït. Cal seguir millorant, però aquesta és la línia a seguir”, ha afegit.

Fes-te amb la samarreta d'Oriol Romeu!
Vesteix amb l'equipació del nou fitxatge del FC Barcelona
COMPRA-LA ARA

“El grup és molt bo”

Al migcampista d’Ulldecona també se li ha preguntat pels seus companys i per la plantilla de la temporada 2023/24. Tot i que és curta, Romeu ha dit que “el grup és molt bo” i que “el tècnic pot comptar amb una gran varietat de perfils”.

També ha posat el focus en els Joaos, i ha confirmat que “s’han adaptat molt bé dins del grup; tots dos volien venir i això ho hem notat. Tenen un nivell altíssim i segur que ens podran ajudar molt”.

A més a més, també ha parlat sobre el seu company al mig del camp, Frenkie de Jong: “Fora del camp sempre ha estat molt amable amb mi i a dins és un luxe tenir-lo com a company, ja que és capaç de trencar línies en la conducció i és un dels millors migcampistes d’Europa, amb un nivell molt alt”.

Més notícies aquí