Local

Lamine Yamal, millor jugador sub23 d’agost a la Lliga

La jove perla del planter blaugrana ha estat decisiu en els primers partits de temporada del Barça

Lamine Yamal ha estat escollit com el jugador del mes d’agost menor de 23 anys de la Lliga. El jugador blaugrana aconsegueix així el primer premi d’aquest tipus de la temporada després del gran nivell que ha mostrat en els seus primers partits a l’elit que han deixat bocabadats a culers i rivals amb només 16 anys.

Vols la samarreta de Lamine Yamal?
Fes-te ara amb la nova equipació del jove davanter
COMPRA-LA ARA

L’assistent més jove de la Lliga en tot el segle

L’extrem blaugrana no ha deixat a ningú indiferent després d’aquest gran inici de temporada. Lamine Yamal ha jugat els quatre partits d’aquesta temporada del Barça, i tres d’ells de titular. Només va entrar de suplent davant el Getafe a la primera jornada.

La temporada passada la joia del planter va trencar el rècord del jugador més jove del Barça en debutar a la Lliga, amb 15 anys, 9 mesos i 16 dies davant el Betis. En aquesta temporada, Yamal ja ha batut nous rècords. Ja que va aconseguir ser el jugador més jove de la història en ser titular amb el primer equip del Barça, quan va sortir d’inici davant el Cadis a la segona jornada (2-0).

A més, ha estat un jugador que ha donat molt desequilibri a l’atac blaugrana i que ha deixat bocabadats a tots els culers i els rivals per la seva precocitat. També ha estat decisiu, ja que davant el Vila-real va donar l’assistència del primer gol del partit a Gavi, convertint-se així en el jugador més jove de la història de la Lliga en fer una passada de gol amb 16 anys i 45 dies.

 

Més notícies aquí