Local

Confirmats els nous capitans del primer equip

Sergi Roberto, Marc-André ter Stegen, Ronald Araujo i Frenkie de Jong lluiran el braçal de capità durant la temporada 2023/24

S’han confirmat els nous capitans del primer equip masculí del FC Barcelona per a la temporada 2023/24. Sergi Roberto, Marc-André ter Stegen, Ronald Araujo i Frenkie de Jong, per aquest ordre, lluiran el braçal de capità durant els compromisos culers, després de la votació d'equip celebrada a Los Angeles.

D’aquesta manera, Sergi Roberto assumeix la capitania del Barça després de dues temporades com a tercer capità del primer equip. Des de l’adeu de Leo Messi el 2021 el ‘20’ del Barça havia estat el tercer de la llista, per darrere de Sergio Busquets i Gerard Piqué. 

La retirada del central blaugrana el passat mes de novembre va provocar que Sergi Roberto passés a ocupar la segona posició de l’esglaó de capitans, i ara la marxa de Sergio ha provocat que passi a ser el primer capità del conjunt blaugrana.

La reacció en cadena també ha provocat que Ter Stegen pugi fins a la segona posició de capitans, després d’haver estat el quart capità des de la retirada de Gerard Piqué.

Araujo i De Jong, nous capitans

Per la seva banda, tant Ronald Araujo com Frenkie de Jong s’han incorporat ara a un grup de capitans que aquest estiu va perdre Sergio Busquets i Jordi Alba, companys ara a l'Inter Miami, juntament amb Leo Messi, qui també va ser primer capità del FC Barcelona.

Vols saber més de la gira del Barça?
Consulta tota la informació sobre la gira del Barça pels Estats Units
LLEGIR MÉS

 

Més notícies aquí