Local

Jaime Gallego arriba al Barça fins al 2025

El pivot de 21 anys se suma al projecte blaugrana

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el Bathco BM Torrelavega per a la incorporació del pivot Jaime Gallego. El jugador, de 21 anys, s’ha compromès amb el Barça fins a l’estiu del 2025.

Gallego és un jugador jove de present i futur. El madrileny, que s’ha passat l’última temporada recuperant-se d’una lesió de genoll, va debutar amb la selecció espanyola amb només 20 anys gràcies a les seves bones actuacions a Torrelavega.

El pivot, d’1,99 metres i 107 kg de pes, destaca per la seva exuberància física i domina ambdós costats de la pista, aportant duresa en defensa i talent en atac. La seva última temporada completa a la Lliga Asobal, la 2021/22, va sumar 71 gols en 30 partits i va ser una peça clau per a la salvació del Bathco Torrelavega.

Gallego: "Qualsevol noi que juga a handbol somia a arribar al Barça"

El nou jugador blaugrana no amaga la il·lusió per aterrar a Barcelona: "Qualsevol noi que juga a handbol somia a arribar al Barça. És el millor equip del món. Per mi estar aquí suposa un somni complert i és un repte molt maco", confessa en declaracions al Club.

Ell mateix es defineix com un pivot "gran, que pot atacar i defensar en les dues àrees".

Gallego deixa clares les seves ganes de progressar: "Estic molt content, molt il·lusionat. Ja aquest any passat, a Torrelavega, vaig debutar amb la selecció i va ser increïble. Ara fer una nova passa a la meva carrera suposa una alegria immensa i un orgull", explica.

 

Més notícies aquí