Local

Derrota en el debut de la LaLiga Promises Santander

Un gol als darrers compassos de partit ha donat la victòria al conjunt verd-i-blanc

La VII edició de LaLiga Promises Santander no ha començat de la millor manera pels blaugranes. En el partit de debut que s'ha disputat aquest divendres a la tarda, l'equip entrenat per Jordi Pérez i Cristian López ha caigut davant del Betis amb un gol als darrers minuts del duel. El conjunt verd-i-blanc ha sortit a per totes, ja que necessitava la victòria per assegurar la seva continuació al campionat.

Tot i la derrota, els culers s'han mostrat molt sòlid tant en atac com en defensa. A la porteria, Cimoskov ha tingut grans intervencions de mèrit i a la línia davantera Dragos ha estat a punt de marcar amb un xut llunyà que ha acabat sortint per línia de fons fregant el pal esquerre de la porteria bètica.

Proper repte: Inter de Miami

Malgrat la derrota contra el Betis, l'Aleví A encara té oportunitat per passar a la següent ronda del campionat. Per aconseguir-ho haurà de superar a l'inter de Miami (dissabte a les 17.00 h, hora catalana) per més d'un gol. En cas de classificar-se  la jornada de dissabte es tancarà amb les semifinals (a les dues de la matinada, hora catalana).

 Els blaugranes intentaran aconseguir passar la fase de grup per tornar a guanyar una edició internacional del torneig després que l'últim triomf fos en l'edició del 2019 disputada a Nova York. El més important, però, serà gaudir de l'experiència, aprendre i continuar formant-se.

 

Més notícies aquí