HEURA, Global Partner de l’equip de futbol femení del FC Barcelona, continua treballant per demostrar els beneficis de les opcions alimentàries 100% vegetals a l’esport d’elit.

Aquest cop ho ha fet de la mà de l’equip de nutrició del FC Barcelona amb l’objectiu de crear una versió plant-based dels plats favorits de les jugadores de l’equip Aitana, Engen, Oshoala, Bronze i Mapi León.

Les receptes d’aquestes campiones s’han recollit en un ebook que es pot descarregar gratuïtament al web d’HEURA. El llibre, a més d’ajudar-nos a conèixer una mica millor a les jugadores a través dels seus gustos culinaris, demostra la versatilitat dels productes alimentaris d’HEURA, capaços de ser els protagonistes dels àpats més variats que es puguin imaginar. Ja sigui una senzilla amanida o bé un plat amb més sofisticació.

Al llibre hi trobem els ingredients necessaris i les passes que cal seguir per llepar-se els dits amb cadascuna de les receptes, a més de comentaris nutricionals que ens il·lustren sobre els seus beneficis per a la salut.

Aitana ha escollit una “Amanida d’arròs i mossos d’Heura” amb un alt contingut en fibra, especialment indicada per a després dels entrenaments.

El plat favorit d’Engen és l’”Amanida Cèsar i escalopa d’Heura”, molt fàcil de preparar i recomanada per als dies de partit a casa.

L’opció d’Oshoala és un “Curri de mossos originals amb verdures i arròs basmati”, un toc de sabor hindú amb efectes antioxidants.

Bronze ha optat per la “Burguer d’Heura amb patates al forn”, un plat molt ric en proteïnes, baix en calories i perfecte per enfortir els músculs.

I la Mapi León s’ha decantat pel “Lluç d’Heura a la taronja amb quinoa”, una combinació gourmet rica en omega 3 i de fàcil digestió.

El FC Barcelona i Heura Foods mantenen un acord de patrocini des de l’agost del 2022 que vincula aquest marca d’alimentació al Barça Femení durant les properes tres temporades. En el marc d’aquesta aliança, que es basa en la voluntat compartida de tenir un impacte positiu en la societat, ambdues marques treballen per promoure iniciatives que ajudin a potenciar un sistema alimentari més sostenible a nivell global.

Més notícies aquí