Local

El Castilla, rival del Barça Atlètic a la semifinal del play-off

L'anada, al Johan Cruyff, serà la setmana que ve, i una setmana més tard, l'eliminatòria es definirà del tot a territori blanc

Hi havia tot en joc en aquesta última jornada de la Primera Federació, i el Barça Atlètic ha fet els deures contra el Logroñés per assegurar-se la classificació pels play-off. Amb el seu triomf, a més, ha guanyat una posició al Grup 2 i ha acabat quart, el que fa que el seu rival a la primera ronda sigui el tercer classificat del Grup 1, que no és cap altre que el filial del Reial Madrid.

Així, hi haurà una ració doble de MiniClàssics. El primer, del partit d'anada, es jugarà el cap de setmana que ve al Johan Cruyff, i la tornada es disputarà al camp Alfredo di Stéfano de Valdebbebas, tots dos encara sense horari confirmat. Si el Barça Atlètic és capaç de superar aquesta primera ronda passarà a la final per l'ascens, on hauria de desfer-se del guanyador de l'eliminatòria entre l'Eldense i el Celta B.

L'altra banda del quadre, que també decidirà un altre dels equips que puja a Segona Divisió, viurà unes semifinals entre la Reial Societat B i l'Alcorcón i una altra entre el Deprotivo de la Corunya i el Castelló. Tanmateix, això ja queda fora de l'interès barcelonista, ja que el Barça Atlètic, des de ja mateix, s'ha de centrar en, un cop celebrada la classificació, començar a pensar en la forma de superar el filial merengue.

 

Més notícies aquí