Local

Retorn al Palau amb l’objectiu de recuperar sensacions

El Barça buscarà tornar al bon camí davant l’UCAM Murcia (dc, 20.30h)

El Barça rep aquest dimecres (20.30h) a l’UCAM Murcia, en la jornada 34 i última de la Lliga Endesa. Els blaugranes, ja primers matemàticament, no es juguen res a la classificació, però, després de la patacada europea, necessiten tornar al camí de la victòria i de les bones sensacions per encarar el play-off amb garanties.

El rival

L’UCAM Murcia, amb 16 victòries i 17 derrotes, sí es juga molt en el partit. El conjunt de Sito Alonso ha de guanyar al Palau i esperar una derrota del Valencia Basket per entrar en play-off. Si no es donen ambdues circumstàncies, els universitaris veuran com la temporada s’acaba per a ells.

Els homes més importants de l’UCAM Murcia són Thad McFadden (13,2 punts per partit), Nemanja Radovic (10,5 punts per partit) i Chris Chiozza (10,3 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com l’exblaugrana Pustovyi, Anderson (dubte per lesió) o Diop.

El Barça

Per la seva banda, el Barça ja és primer matemàticament de la lliga regular passi el que passi dimecres, però necessita recuperar sensacions després dels mals resultats a la Final Four de l’Eurolliga. Els blaugranes han de tornar al bon camí, acompanyats del públic del Palau, per encarar el play-off pel títol de la Lliga Endesa la setmana vinent.

Més notícies aquí