Local

Sevilla – Barça (prèvia): Cita pendent

19h, DAZN: El campió disputa l’antepenúltim partit de Lliga, que en el seu dia es va ajornar per la Champions League

El Barça es posa al dia a la Lliga aquest dimecres a l’Estadi Jesus Navas. Ja campió des de fa una setmana i mitja, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez afronta l’antepenúltim compromís del campionat amb els mateixos objectius d’abans de la gran victòria de dissabte passat al camp de la Real Sociedad (2-5): vèncer totes les jornades de Lliga de nou -n’acumula 27- i preparar-se de la millor manera per a la final de la Champions League, del 3 de juny a Eindhoven.

En un compromís ajornat per la disputa de les seminals continentals, el tetracampió es presentarà novament amb una convocatòria en la que evitarà riscos i comptarà amb les futbolistes del filial Vicky López, Aria Arias, Martina Fernández i Lucía Corrales, que va debutar al País Basc.

El Sevilla, per la seva banda, arriba amb una plàcida vuitena posició, amb el curiós balanç de 9 triomfs, 9 empats i 9 derrotes, i amb la intenció d’acabar la competició amb un bon regust. A la primera volta, al Johan Cruyff, el resultat va ser de 4-0.  

 

Més notícies aquí