Local

Barça - Fuenlabrada: Imparables (103-64)

Els blaugranes firment un nou triomf i cada vegada estan més aprop de certificar la primera plaça

Missió completada: una jornada més sent líders de la Lliga. El Barça ha derrotat al Fuenlabrada (103-64) en un partit molt còmode pels blaugranes on els madrilenys no els hi han complicat gaire les coses. Des del primer quart els homes de Saras han posat la directa per emportar-se el duel i l'han mantingut fins al darrer quart. Amb un balanç de 26 victòries i 5 derrotes continuen liderant la classificació de la competició domèstica quan tan sols falten tres partits per acabar la fase regular.

A ritme blaugrana

La cita al Palau Blaugrana ha començat de manera immillorable pels culers. I és que ràpidament el Barça ha aconseguit posar un 5-0 a favor amb els punts de Da Silva i Laprovittola (min. 8). A partir d'aquí els de Saras Jasikevicius han començat a posar terra pel mig gràcies als punts de Kuric i Laprovittola, tots dos amb 8 punts al final de primer quart. Ara bé, quan semblava que millor estaven jugant els locals, els madrilenys han aprofitat un parell d'erros per situar-se per davant al marcador 11-12 (min. 7). Però per sort els barcelonins han reaccionat i al final del primer període han posat el màxim avantatge amb 8 punts de diferència. Finalment, 22-16 per acabar el temps.

Al segon quart, la circulació de pilota ha dinamitat l'atac blaugrana. Els de Saras Jasikevicius han trobat passades fàcils que ha provocat la trobada d'homes lliures per efectuar tirs ràpids que han donat molts punts als blaugranes. Si el primer temps l'anotació ha estat de les mans del 24 i el 20, al segon període han pres el relleu Oscar Da Silva amb 8 punts i Oriol Paulí amb 6. A més, Nnaji també ha ajudat des de la defensa, ben posicionat sobre la pintura i fent dos taps que han aixecat el públic del Palau Blaugrana. Els culers han obert escletxa durant els temps per arribar a vestidors amb el 52-30 al marcador.

Festival anotador

A la represa, Kuric ha tornat a pista i això s'ha traduït en un festival de punts. L'aler blaugrana molt endollat en el partit ha tornat a fer mal des de la línia de tres i ha augmentat la renda culer en el marcador (64-32, mín. 25). En aquest punt del partit on el domini blaugrana ha estat aclaparador, el Fuenlabrada no ha pogut aturar l'empenta blaugrana. El marcador per arribar al darrer assalt ha estat de 76 -38, una distància pràcticament irremuntable.

Els culers han anul·lat pràcticament el conjunt d'Oscar Quintana. Al darrer quart la distància en el marcador no s'ha mogut i ambdós equips han anat anotant al mateix ritme. Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, Jasikevicius ha donat l'oportunitat a un dels joves de la pedrera blaugrana: Dame Sarr. El jove ha pogut gaudir dels darrers compassos del partit i anotar 8 punts en el seu caseller. Finalment, la festa al Palau Blaugrana ha culminat en superar els cent punts en el marcador i finalitzar 103-64.