El FC Barcelona jugarà un amistós a Tòquio contra el Vissel Kobe

El FC Barcelona jugarà un amistós a Tòquio contra el Vissel Kobe

L’equip blaugrana viatjarà al Japó just després del darrer partit de Lliga contra el Celta de Vigo per enfrontar-se el 6 de juny al conjunt dels exblaugranes Andrés Iniesta i Sergi Samper

Tal com va succeir el darrer any, el FC Barcelona posarà fi a la temporada amb la disputa d’un partit amistós. Si en el darrer curs la destinació va ser Sydney, on els blaugranes van enfrontar-se  a una selecció dels millors jugadors de la Lliga australiana, aquest any l’equip de Xavi Hernández viatjarà fins a Tòquio per jugar el proper 6 de juny, a les 19.30 hores (hora de Tòquio), al Japan National Stadium de la capital japonesa, amb capacitat per uns 66.000 espectadors, contra el Vissel Kobe, l’equip on militen els exblaugranes Andrés Iniesta i Sergi Samper. Spotify, com a main partner, ajudarà a celebrar la visita del Club al Japó.

L’expedició blaugrana viatjarà al Japó directament des de Vigo un cop finalitzi el darrer enfrontament de Lliga davant el Celta i retornarà a Barcelona just després del partit amistós. La data de sortida cap al Japó encara no està fixada, ja que dependrà de quan LaLiga programi aquest darrer partit, en funció de si pot tenir incidència en la classificació i entra a formar part del calendari unificat.

El partit davant del Vissel Kobe suposarà el retorn del primer equip del FC Barcelona al Japó després de gairebé quatre anys. La darrera visita a terres nipones va ser amb motiu de la gira de pretemporada del 2019 i en aquella ocasió l’equip entrenat aleshores per Ernesto Valverde ja va jugar contra el Vissel Kobe en el que va ser el primer enfrontament d’Andrés Iniesta contra el seu exequip.

Així doncs, el partit del proper mes suposarà una nova oportunitat perquè tant Andrés Iniesta com el també exblaugrana Sergi Samper es retrobin sobre el terreny de joc amb el seu exequip defensant  els colors d’un Vissel Kobe que actualment lidera la J-league, la Lliga professional japonesa, per davant del vigent campió, el Yokohama Marinos.

Les entrades es posaran a la venda el proper 16 de maig al Japó a través de Rakuten Tickets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut