Local

El Barça Rugbi, eliminat de la Copa del Rei

Els blaugranes cauen davant el Recoletas Burgos (47-12) als quarts de final de la Copa, en un partit dominat de principi a fi pels locals

El Barça Rugbi ha quedat eliminat de la Copa del Rei, després de caure per 47 a 12 al camp del Recoletas Burgos. Els blaugranes, que ja van caure davant el mateix rival per un resultat similar (41-15) en lliga fa menys d'un mes, es queden sense la possibilitat de disputar les semifinals.

El repte era majúscul pel Barça: el Burgos  és el segon classificat de la Divisió d'Honor, porta sense perdre des del novembre de l'any passat i només ha encaixat una derrota com a local aquesta temporada. Amb aquestes dades, no era d'estranyar que els locals aconseguissin els primers avantatges al marcador.

Al minut 10 el Burgos feia el primer assaig, i al 28 ja posaven terra de per mig amb el 15-0 al marcador. No s'arronsava el Barça, que amb un assaig de Joan Losada just abans del descans, i la posterior conversió de Güemes, retallava distàncies fins al 15-7.

La reacció del Burgos era imminent. En els 20 minuts posteriors al descans, els locals deixaven pràcticament sentenciat el partit. Tres assajos i un cop de càstig transformat per posar el 37-7. Una diferència massa gran pel Barça, que tot i aconseguir un assaig més per mitjà de Pablo Ortiz, no podia aturar l'ofensiva local. Al final del partit, el marcador era de 47 a 12.

El Barça Rugbi es queda sense poder disputar les semifinals de la Copa del Rei, un títol que se li resisteix en els últims anys tot i ser el club amb més campionats. Ara els esforços estaran centrats en la lliga, amb la presència als play-offs assegurada, que es jugaran d'aquí menys d'un mes, el cap de setmana del 21 de maig.