Local

Bathco Torrelavega - Barça: No afluixen (22-42)

Una nova victòria dels blaugranes a la pista dels càntabres per continuar invictes al capdavant de la classificació

El Barça d’handbol ha tornat a sumar una nova victòria a la pista del Torrelavega per 22-42. En el segon, dels sis partits consecutius que els de Carlos Ortega tenen a la Lliga abans de la tornada de l’EHF Champions League.

Amb aquesta victòria, ja són 22 de 22 partits possibles aquesta temporada a la competició domèstica.

Gran inici blaugrana

Inici igualat al pavelló municipal Vicente Trueba. El Torrelavega ha començat amb molta força i ha aconseguit igualar l’inici blaugrana, al minut set el marcador estava amb empat a quatre. Però ben aviat els de Carlos Ortega han trepitjat l’accelerador i han aconseguit un parcial d’1-5. On Nielsen ha estat clau, ja que ha fet dues parades de molt mèrit per allunyar-se al marcador.

Aquests bons minuts del Barça han fet que l’entrenador del Torrelavega, Alex Mozas, hagués de demanar un temps mort per intentar aturar l’atac del Barça. Però els blaugranes no han aturat i gràcies sobretot al perill que han creat Blaz Janc i Martí Soler per les bandes, amb tres gols cada un. Al final, el Barça ha arribat al descans vuit gols per damunt el Torrelavega, 11-19.

Exhibició ofensiva

A la represa, els dos equips han sortit a l’atac i en cinc minuts el marcador ha sumat 12 gols, quatre dels locals i vuit dels blaugranes. El Barça ha continuat ampliant l’escletxa, ja que no ha fallat ni en atac i ni en defensa; a més, Nielsen també ha aturat molts tirs rivals. En poc temps, el Barça ha passat de guanyar de vuit gols, a doblar al Torrelavega al marcador, 16-32 al minut 40.

A partir d’aquí, els locals no han pogut aguantar més el ritme del Barça i han deixat el partit amb el 22-42 final. Certificant així, una nova victòria a Lliga Plenitude ASOBAL, la 22a consecutiva aquesta temporada. El proper compromís dels de Carlos Ortega serà davant l’Atlético Valladolid al Palau Blaugrana.

FITXA TÈCNICA

Bathco Torrelavega: 22

Barça42

Bathco Torrelavega: Mijuskovic (0), Czaplinski (1), Casanova (3), Martínez (3), Maestro (2), Villòria (0) i Lombilla (0) – set inicial – Moreno (4), Prieto (5), Ramos (2), Berrio (1), Popovic (0), Jodar (1), Colunga (0) i Carlos Calle (0).

Barça: Emil Nielsen (0), Blaz Janc (4), Richardson (7), Fàbregas (5), Petrus (0), N’Guessan (5) i Martí Soler (3) – set inicial – Pol Valera (3), Carlsbogard (1), Dika Mem (4), Aleix Gómez (2), Cindric (2), Artur Parera (2), Frade (2) i Barrufet (2).

Parcials (cada 5 min): 3-3, 4-7, 5-12, 6-14, 9-16, 11-19 (descans), 15-27, 16-32, 17-33, 19-36, 21-38 i 22-42 (final).

Àrbitres: Roberto Carlos Mendoza Roldán i Alberto Murillo Castro.