Local

El Barça CBS, sense opcions a Saragossa

Les blaugranes cauen per un clar 88-46, i ja pensen en la Copa de la Reina

Hi ha dies en què les coses no surten. Un d'aquests dies va patir el Barça CBS a la pista del Casademont Zaragoza. Davant d'un rival endollat, les blaugranes no van poder desplegar el seu joc i van acabar caient per 88 a 46. Dura derrota per les d'Isaac Fernández, que afronten aquesta setmana un altre gran repte: la Copa de la Reina.

El primer quart ja va deixar clar el guió del partit. El Zaragoza va començar amb una defensa molt sòlida, sense permetre cistelles fàcils i corrent al contraatac. El Barça, desbordat des de l'inici, no trobava solucions. El temps mort d'Isaac Fernández no va fer efecte, i els primers deu minuts acabaven amb un resultat de 20 a 8.

Una diferència que se seguiria ampliant durant el segon parcial. Fins a 30 punts d'avantatge van tenir les locals (40-10), amb un Barça que no podia retallar distàncies al marcador. Al descans, el partit estava pràcticament sentenciat: 46-18.

El Barça intenta plantar cara

La defensa en zona que va proposar el Barça a la segona meitat va donar resultats. Tot i no poder apropar-se en l'electrònic, el conjunt dirigit per Isaac Fernández va poder competir de tu a tu. De fet, el resultat del tercer quart va ser favorable a les blaugranes, que seguien molt lluny de la victòria (62-36).

L'últim quart va ser més aviat un tràmit. Sense opcions de remuntada, el Barça va aprofitar per recuperar sensacions i repartir minuts entre totes les jugadores. Finalment, dura derrota per 88 a 46 davant el quart classificat de la Lliga Endesa. La millor notícia, la bona actuació de Deva Bermejo, màxima anotadora del Barça CBS amb 7 punts  i 2 assistències.

Objectiu: la Copa

Aquesta setmana, les blaugranes afronten l'il·lusionant repte de la Copa de la Reina, que també es jugarà a Saragossa. El Barça s'enfrontarà al Perfumerías Avenida als quarts de final, divendres a les 20:30h. En cas de guanyar, el rival a les semifinals sortiria del partit entre Valencia Basket i Uni Girona. Sens dubte, una gran oportunitat per les blaugranes per continuar exhibint el gran nivell mostrat aquesta temporada.