Local

El Barça, classificat per al Playoff de quarts de l’Eurolliga

Els de Saras volen acabar entre els quatre primers per tenir el factor pista a favor en els quarts de final

El Barça ha certificat aquest dijous, amb el triomf a la pista del Panathinaikos (74-88), la seva presència als Playoff de l’Eurolliga. L’equip de Sarunas Jasikevicius ho ha aconseguit quatre jornades abans del final de la Lliga Regular i ara té un altre objectiu: finalitzar entre els quatre millors equips per tenir el factor pista a favor a l’eliminatòria de quarts de final.

Els Playoffs començaran el 25-26 d’abril i s’allargaran, en un possible cinquè partit, fins al 10 de maig.

Gran balanç

La victòria número 20 de la temporada a Europa ha estat la que ha certificat un lloc entre els vuit millors de la competició per quarta temporada consecutiva (2019, 2021, 2022 i 2023). Per arribar fins aquesta classificació -actualment el Barça és el tercer classificat- l’equip català ha superat a 15 dels seus rivals aquesta temporada, excepte l’Olympiacos i l’Efes, amb el qual ha perdut els dos partits disputats, i li falta per jugar al Palau contra el València Basket, que va vèncer els blaugranes a la primera volta.

Rival incert

Encara resten 4 partits per disputar-se i és complicat fer una fotografia final. L’Olympiacos i el Reial Madrid ja estan classificats, mentre que la lluita pel Playoff i per ser cap de sèrie està molt viva amb equips com el Mònaco, el Fenerbahce, el Partizan, el Maccabi, el Baskonia, el Zalgiris, el València Basket, l’Anadolu Efes, el Milà o la Virtus, entre d’altres equips amb opcions.

Més notícies aquí