Local

Recomanacions d’accés i cessió de l’abonament amb formulari contra el Reial Madrid

Els socis i sòcies titulars d'un abonament que el vulguin cedir per aquest partit, cal que omplin un formulari amb les dades de la persona que farà us de la localitat

En el partit de Lliga que el FC Barcelona celebrarà amb el Reial Madrid a l’Spotify Camp Nou el diumenge 19 de març a les 21 h, s’aplicaran les mesures de seguretat i de control d’entrades que ha establert la Junta Directiva aquesta temporada per aquells partits considerats d’alt risc.

Cessió dels abonaments amb formulari

Una de les mesures que tornarà a funcionar, després de ser aplicada en el darrer partit europeu contra el Manchester United, és que tots aquells abonats o abonades que no assisteixin al partit i vulguin cedir els seus abonaments a una altra persona que no sigui la titular del carnet, caldrà que formalitzin aquesta cessió a través d’un formulari en les que s’indicaran el nom i el DNI de la persona que farà ús de l’abonament en aquest partit.

La cessió de l’abonament es podrà fer a una persona sòcia o no sòcia i al formulari es pot accedir a través de l'enllaç següent:

Per accedir a l’Estadi, la persona que hagi rebut l’abonament, ha de portar: el document en format digital al mòbil o en paper imprès, del correu electrònic rebut per la cessió de l'abonament, el carnet de soci -el seu o el del titular -, el carnet de l’abonament i el DNI propi, documents que es poden demanar de manera aleatòria.

Recomanacions a tots els socis i aficionats

Des del Club també es fa un seguit de recomanacions per facilitar la fluïdesa i evitar incidències en els accessos a l’Spotify Camp Nou.

  • El Club recomana arribar amb la suficient antelació a l’Estadi per evitar cues i poder accedir a la localitat assignada de manera esglaonada. Les portes de l'Spotify Camp Nou s’obriran a les 19.30 h.

  • També es recomana, sempre que sigui possible, optar per la utilització del transport públic i es recorda que les línies de metro que es poden utilitzar són L3, L5 i L9, que compten amb parades a Collblanc, Badal, Zona Universitària, Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, a més d’autobusos i el TRAM.

  • En cas de venir en cotxe i no es tingui abonament d’aparcament, es demana no aturar els vehicles particulars a l’entrada dels accessos a l’Spotify Camp Nou per descarregar-hi passatge.

  • És també important accedir a l’Estadi a través de l’accés, la porta i la boca que s’indiquen a l’entrada o al carnet d’abonament.

  • Es recomana tenir a l’abast l’entrada o el carnet de soci i abonament, així com el document d’identitat en els controls a l’Estadi, perquè el Club pot revisar la identitat dels assistents per evitar un mal ús.

  • No es permetrà l’accés a la zona local amb simbologia del Reial Madrid.

 

Més notícies aquí