Local

Partidàs al Palau per canviar la dinàmica

El Barça rep divendres (20.30h) l’Estrella Roja

El Barça rep aquest divendres (20.30h, Dazn) l’Estrella Roja Meridianbet, en la jornada 29 de l’Eurolliga. Després de dues ensopegades europees a domicili, arriba el torn del Palau Blaugrana per tornar al camí del triomf contra un rival històric.

El rival

L’Estrella Roja aterra al partit amb un balanç de 12 victòries i 16 derrotes, apurant encara les opcions d’entrar en play-off. El conjunt de Dusko Ivanovic ha afegit peces importants al seu roster durant la temporada, com Luca Vildoza o recentment Facundo Campazzo, però no ha trobat regularitat.

Els homes més importants de l’equip serbi fins ara són Nemanja Nedovic (14,2 punts per partit), Luca Vildoza (13,4 punts i 3,8 assistències per partit) i Filip Petrusev (10,8 punts i 4,9 rebots per partit). Cal tenir en compte altres noms com Campazzo, Dobric o Mitrovic.

El Barça

Per la seva banda, el Barça vol tornar a la victòria a l’Eurolliga davant del seu públic. Els blaugranes ja van guanyar a la primera volta a Belgrad (94-99) amb un triple miraculós de Mirotic que forçava la pròrroga. Ara, els homes de Saras Jasikevicius necessiten fer un bon partit per oblidar les dues ensopegades a domicili de la setmana passada. L'equip ja va mostrar una millor cara a la Lliga Endesa contra el Baxi Manresa.

Més notícies aquí