Local

Ariadna Pujol, nova jugadora del Barça CBS

L’exterior mataronina vestirà de blaugrana fins al final de la temporada

El Barça CBS i Ariadna Pujol han arribat a un acord per a la incorporació de l’exterior mataronina fins al final de la present temporada. Pujol, de 27 anys, arriba procedent del Cadí La Seu, on ha jugat cinc temporades i mitja a Lliga Femenina Endesa i ha disputat 172 partits en competició oficial.

Pujol, que amb el seu 1,85m pot jugar de dos i de tres, ha participat aquesta temporada en 22 partits de Lliga i 10 d’Eurocup amb el Cadí La Seu. Ara ja s’entrena a les ordres d’Isaac Fernández.

Pujol: "M’omple d’orgull ser aquí"

La nova jugadora del Barça CBS ha explicat que vestir de blaugrana és una  "sensació molt gratificant": "Des de petita he vist al Barça. Jo soc de Mataró i soc culer. M’omple d’orgull ser aquí".

Pujol ha destacat que els objectius són "anar dia a dia" creixent amb l’equip, per sumar tant a la Lliga com a la propera participació a la Copa de la Reina.

"Crec que puc aportar molta experiència, perquè ja porto molts anys en aquesta Lliga, i també dinamisme i velocitat en el joc, també sense pilota. Crec que puc ser un bon complement per elles", ha explicat.

Núria Martínez: "El seu fitxatge ens aportarà un punt extra en aquest tram final"

La directora esportiva del Barça CBS, Núria Martínez, ha destacat l’energia de Pujol i la verticalitat que pot aportar a l’hora d’atacar la cistella. "El seu fitxatge ens aportarà un punt extra en aquest tram final", ha subratllat.

"L’Ariadna Pujol ja té molta experiència en aquesta lliga i és una jugadora molt bona a camp obert. Ens donarà energia, verticalitat i una alternativa diferent en la rotació de perímetre. Sumem una bona arma per encarar la recta final", ha explicat.

Més notícies aquí