Local

Barça – Betis (prèvia): Que segueixi el festival!

16h, DAZN: L’equip busca la 53a victòria consecutiva en Lliga en un Johan Cruyff que tornarà a presentar una gran entrada

La marató de partits iniciada pel Barça Femení a principis de gener és a punt de finalitzar abans de la llarga aturada per compromisos internacionals de finals de febrer. Aquest diumenge a la tarda, el conjunt blaugrana rep el Betis en l’últim compromís al seu fortí abans d’aquest parèntesi per seleccions. Es preveu de nou una altra entrada de gala a l’Estadi Johan Cruyff.

Les de Jonatan Giráldez hi buscaran la seva 53 victòria consecutiva en Lliga, un fet insòlit en tota la història del futbol professional mundial. Les 17 que encadena en el present campionat el fan líder. L’última va ser a València, dimecres passat, per 0-4.

La convocatòria culer va portar dues molt bones notícies. Entre les 20 citades hi ha Salma Paralluelo i Bruna Vilamala, ja recuperades dels seus problemes físics. Les baixes, doncs, seran Jana, Graham, Alexia, Cata i Engen.

El Betis, per la seva banda, arriba molt necessitat, ja que és antepenúltim, amb dos punts per sobre de les posicions de descens.

Presentació Genuine

Al descans del partit, tindrà lloc la presentació de l’equip Fundació Barça de la Lliga Genuine sobre la gespa de l’Estadi Johan Cruyff.

 

Més notícies aquí