Local

Comunicat del FC Barcelona

En el dia d’avui el Jutjat Mercantil núm. 10 de Barcelona ha dictat Interlocutòria acordant l’adopció de la mesura cautelar inaudita parte consistent a “exigir a la Liga Nacional de Fútbol Profesional (LFP)” que disposi tot el necessari perquè el jugador Pablo Páez ‘Gavi’ pugui ser inscrit com a membre del Primer Equip del FC BARCELONA abans del tancament de la finestra d’hivern avui a les 00.00h.
 
Tal resolució respon a la petició d’inscripció instada pel FC BARCELONA divendres passat, davant la negativa de l’òrgan corresponent de la LFP a acceptar la inscripció del jugador malgrat que el Club considerava que es compleixen tots els requisits per fer-ho, tal com el Jutjat també ha entès cautelarment.
 
La resolució reconeix la posició de domini de la LFP i considera que hi ha un principi de legitimitat en la pretensió del FC BARCELONA i que la no inscripció de jugador abans del tancament de finestra implicaria la llibertat d’aquest, i per tant un perjudici molt greu i irreparable per al FC BARCELONA.

LaLiga ha estat ja notificada de la interlocutòria dictada pel jutjat i el jugador ja pot ser inscrit com a jugador del primer equip.

Més notícies aquí