Homenatge a socis i sòcies que celebren 50 anys de vinculació blaugrana

Homenatge a socis i sòcies que celebren 50 anys de vinculació blaugrana

Joan Laporta presideix un nou acte de lliurament d'insígnies d'or a l'Auditori 1899

El president Joan Laporta, acompanyat de la vicepresidenta institucional, Elena Fort, i del directiu de l'Àrea Social, Josep Ignasi Macià, ha presidit aquest vespre un nou acte de lliurament d’insígnies d’or a un grup de socis i sòcies que es van vincular al Club als inicis dels setanta i celebren els seus 50 anys de lligam barcelonista.

Joan Laporta s'ha dirigit als assistents a l’Auditori 1899, reconeixent el compromís que aquests socis van agafar fa 50 anys amb el Club, amb la catalanitat i amb la defensa del país quan es començava a abraçar la democràcia.

En un acte molt emotiu, familiars i amics han acompanyat aquests socis i sòcies que s'han fet grans amb el Barça i que gràcies a la seva fidelitat, han ajudat a fer que el Club també s'hagi fet gran. Per això, amb el lliurament d'aquesta insígnia es vol homenatjar uns socis que són un exemple per a les noves generacions de barcelonistes que seguiran creixent amb el Barça.

Els socis i sòcies que han rebut la insígnia d’or van fer-se del Barça fa cinquanta anys i han mantingut al llarg d’aquest temps el seu sentiment i amor barcelonista. Amb aquesta insígnia d’or, el Club valora, i vol agrair, el gran mèrit i el suport de tots ells, que van agafar el compromís de fer-se socis i sòcies de l’entitat, i col·laborar d’aquesta manera al creixement del Barça.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut