Local

Els abonaments per a la Final Four de Kaunas, a la venda el 17 de gener

Els abonats del bàsquet podran adquirir l’abonament un dia abans, el 16 de gener

Els abonaments per a la Final Four de Kaunas, que es disputarà del 19 al 21 de maig al pavelló Zalgirio Arena, sortiran a la venda per al públic en general el pròxim 17 de gener, a les 9 hores a través de F4 Tickets

Els abonats de bàsquet de tots els equips que disputen l’Eurolliga tindran un dia de prevenda en exclusiva i podran adquirir el seu abonament el 16 de gener. Per poder efectuar aquesta compra el Club enviarà un codi identificador que haurà d’introduir aquí: Entrades abonats Palau.

Categories i opció de venda

Els preus dels abonaments per a la Final Four de Kaunas oscil·len entre els 225€ i els 515 € pel que fa a entrades regulars, mentre que les opcions VIP van dels 745 € als 4.650 € en funció dels serveis contractats. Es podran aconseguir un màxim de 6 abonaments per procés de compra i els menors de 3 anys no necessiten entrada.

Cal destacar que, en cas d’adquirir un abonament i que el Barça no es classifiqui per a la Final Four, l’Eurolliga permetrà vendre l’abonament en una plataforma de venda entre aficionats que només serà accessible des de F4 Tickets.

Més notícies aquí