Local

L'experiència immersiva 'Barça, The Exhibition' aterra a Miami aquest estiu

Els aficionats podran gaudir d’aquesta exposició, que ofereix un recorregut per la història del club blaugrana, entre el 14 de juliol del 2023 i el 15 d’octubre del 2023 a l’Aventura Mall

La mostra Barça, The Exhibition arribarà a Miami entre el 14 de juliol del 2023 i el 15 d’octubre del 2023 a l’Aventura Mall. Els aficionats i aficionades del FC Barcelona podran gaudir d’un recorregut que combina una sèrie d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada, fet que brinda als visitants una experiència 100% Barça i fins i tot permet sentir l’emoció d’un dia de partit a l’Estadi. Una exposició única a través de la història blaugrana que mostra la singularitat de l’Entitat que l’ha portat a ser ‘Més que un Club’ i tot el seu llegat.

L’exposició de caràcter itinerant va fer la seva estrena mundial a Tel-Aviv, al maig del 2021, amb una gran acollida per part dels aficionats i aficionades culers. En una segona unitat de la mostra, aquesta ha estat visitant Mèxic, amb etapes a Monterrey i Guadalajara, on acaba d’obrir les seves portes el 16 de desembre del 2022 i es podrà visitar fins al 19 de febrer del 2023. Aquesta ha estat la primera parada de la gira amb què Barça, The Exhibition recorrerà diversos països del continent americà, i tindrà com a pròxima parada la ciutat de Miami.

Així, l'exposició arriba ara a Miami de la mà d’Experience X Inc., empresa nord-americana amb seu en aquesta mateixa ciutat i especialitzada en la organització d’esdeveniments i en el sector de l’entrete-niment. Miami, famosa per la seva associació al llarg dels anys amb tot el relacionat amb el món artístic i per voler convertir-se en una destinació turística de referència, acollirà la nova etapa d’aquesta exposició itinerant, que està previst que visiti diferents països d’arreu del món.

Nou sales per gaudir d’una experiència única

Barça, The Exhibition, produïda pel FC Barcelona en col·laboració amb l’empresa d’esdeveniments i entreteniment Proactiv, és una experiència dissenyada utilitzant les tecnologies més avançades per

apropar els seguidors culers i els apassionats pel futbol al Club. Al llarg de nou sales el visitant podrà descobrir a través d'una visita audioguiada, que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l'equip, conèixer el seu estil de joc i viure en primera persona la il·lusió d’estar a peu de camp a l’Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.

També podran participar activament en jocs interactius situats en la zona Play Barça i accedir al Making History, el saló de la fama, on podran admirar trofeus, i pilotes d'or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana. Un espai creat en col·laboració amb el Museu del Barça.

La Masia, centre formatiu en el joc i els valors del Club, també comptarà amb el seu propi espai en aquesta exposició. Gràcies a la tecnologia utilitzada, el visitant d’aquest espai se sentirà part de la història de l'Entitat, mentre que en altres de les sales podrà descobrir i conèixer millor l'estil de joc que distingeix el Barça a tot el món.

Finalment, un espai futurista mostrarà les iniciatives posades en marxa pel Club en l'àmbit de la I+D, entre les quals el Barça Innovation Hub (BIHUB), plataforma de coneixement i laboratori d'innovació esportiva destinat a millorar el rendiment dels esportistes i a crear productes i serveis que beneficiïn no sols el Club, sinó la societat en general. Així mateix, l'exposició comptarà amb una botiga oficial del Barça, amb un ampli ventall d'articles de marxandatge i retail del Club, a més de col·leccions ex-clusives.

Des del 16 de desembre és possible adquirir les entrades a l'exposició Aventura Mall de Miami, que obrirà les seves portes el 14 de juliol del 2023.

 

Més notícies aquí