Local

Entrades per al Manchester United – FC Barcelona de l’Europa League disponibles per a Penyes

Les entrades per al desplaçament a Manchester tenen un preu de 42 € i es poden demanar fins al 15 de gener a les 23.59 h

Si ets penya oficial, ja pots fer la teva petició per acompanyar l’equip en el seu desplaçament a Manchester. El partit d’anada de l’Europa League es jugarà el proper 23 de febrer a l’estadi Old Trafford de l’equip anglès.

Les entrades contra el Manchester United tenen un preu de 42 € i es poden demanar mitjançant el portal de tràmits. Podreu sol·licitar tantes entrades com vulgueu, tot i que això no implica una assignació directa, ja que aquesta depèn de la demanda. Podeu demanar les vostres entrades fins al diumenge 15 de gener a les 23.59 h. Recordeu que les entrades per als desplaçaments són personals i intransferibles i en aquestes hi constarà el vostre nom i cognom, així com el DNI. A més, haureu d’afegir el vostre telèfon de contacte i la vostra nacionalitat quan feu la sol·licitud.

Viatja amb el Club a Manchester

FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis i sòcies i penyistes la possibilitat d’assistir al partit de Play-Offs que el Barça disputarà contra el Manchester United el dijous 23 de febrer (21.00 h) a l’estadi Old Trafford de la ciutat anglesa.

Per a aquesta ocasió, el Club ofereix un viatge en avió d’un dia, amb sortida el mateix 23 de febrer i retorn un cop acabat el partit. Aquesta opció té un preu de 309 € per als socis i sòcies i de 380 € per als penyistes.

A tots els preus dels desplaçaments caldrà sumar-hi els 42 € del preu de l’entrada.

Trobareu el programa del viatge i l’accés a la seva compra en l’enllaç següent:

 

Més notícies aquí