Local

El calendari del mes de gener

Els culers afronten un mes trepidant on poden arribar a disputar fins a vuit partits, depenent si l'equip avança de rondes a les competicions

Comença l'any 2023 i amb ell arriba un mes de gener absolutament trepidant per als blaugrana. Els homes de Xavi Hernández poden arribar a disputar fins a un total de vuit partits en només 25 dies, sempre i quan vagin passant de rondes tant a la Supercopa d'Espanya com a la Copa del Rei.

Gaudeix de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'
No et perdis a Prime Video aquesta producció que recull la intrahistòria dels dos últims anys del Club
MIRA-LA!

El primer de l'any, un duel inèdit 

El primer matx del 2023 serà el proper dia 4 de gener davant l'Intercity al José Rico Pérez a les 21.00 hores, en el partit corresponent als setzens de final de la Copa del Rei. Tot seguit, aquell cap de setmana els blaugrana visitaran el Metropolitano per enfrontar-se a l'Atlètic de Madrid. Diumenge 8 de gener a les 21.00 hores, el partit corresponent a la 16a jornada tancarà la primera setmana de l'any.

A pel primer títol

Tot seguit vindrà la setmana de la Supercopa d'Espanya, on els culers buscaran el primer títol de la temporada. A més, seria també el primer títol de l'era Xavi, i el primer escull serà dijous 12 de gener a les semifinals contra el Betis. Tot seguit, el diumenge tindria lloc la hipotètica final, que seria contra el guanyador de l'altra semifinal: Reial Madrid o València. 

Sincronitza els partits del Barça en el teu calendari!
No et perdis cap enfrontament del FC Barcelona i apunta automàticament a la teva agenda virtual tot el calendari blaugrana
REGISTRA'T JA

Esprint final

Les dues darreres setmanes del mes de gener també es presenten amb un hipotètic doble partit setmanal, en el cas d'anar passant de ronda a la Copa. Si els culers arriben als vuitens de final, jugarien entre el 17 i el 19 de gener, i tot seguit, el cap de setmana del 21 i el 22, rebrà a l'Spotify Camp Nou al Getafe, en el primer partit de l'any a l'Estadi. L'horari i el dia concret encarà està per confirmar del matx corresponent a la 18a jornada de Lliga.

Finalment, la darrera setmana del mes, mateix guió: hipotètics quarts de final de Copa entre el 24 i el 26, i finalment, partit de Lliga, corresponent a la 19a jornada de Lliga, on els barcelonistes visitaran el Girona. Serà el cap de setmana del 28 i 29 de gener, encarà també hora i dia per confirmar al Municipal de Montilivi.

Més notícies aquí