Ansu Fati: “ Vull ser una peça important al Barça”

Ansu Fati: “ Vull ser una peça important al Barça”

El davanter blaugrana ha parlat en una entrevista a Mundo Deportivo abans de disputar els vuitens de final de la cita mundialista

Ansu Fati va tenir l'oportunitat de debutar en una Copa del Món  en el darrer partit de fase de grups de la selecció espanyola contra el Japó. El davanter blaugrana va sortir des de la banqueta i va poder disputar alguns minuts quan els de Luis Enrique anaven perdent per 2-1 contra els japonesos. En aquesta entrevista per a Mundo Deportivo el jugador repassa el seu debut i la temporada amb el FC Barcelona.

 

En clau blaugrana

“Al final Luis Enrique i Xavi són diferents, però perquè un està entrenant a un club i un altre a una selecció. Jo ho veig diferent. Crec que cada entrenador té la seva manera de veure les coses. Cadascun té la seva manera de ser, d'explicar i de jugar.”

“Gavi està mostrant un nivell  molt alt amb l'edat que té... però a mi no em sorprèn pel nivell de competitivitat que té, sinó com entrena. És increïble i veure-li aquí, jugant així, em fa feliç.”

“Jo vull jugar, però entenc que el míster és el que decideix i jo haig de donar el màxim de mi cada dia per a poder donar-li la volta.”

“Tan de bo ser un jugador important en el Barça”

Jugar amb la selecció

“És el premi a un treball del dia a dia, d'intentar superar-me. I ara que estic bé, ha estat una gran recompensa estar al Mundial”

“Cal estar preparat perquè mai saps què decidirà l’entrenador. Per als jugadors que ens toca estar en la banqueta és igual d'important viure el partit intensament i estar endollat perquè no saps quan et dirà el míster. Llavors has d'estar llest.”

“Per a mi tot el que sigui sumar minuts, molt millor. A mi el que m'agrada és estar dins del camp.”

Els companys

“Tenir companys de l'equip també ajuda. I amb els altres, al final competim a la Lliga i ens veiem bastant".

“Tots els joves que som aquí tenim la il·lusió i les ganes de competir. També tenim gent més veterana que ens donen els consells en els moments de dificultat. Crec que els joves estem preparats i amb ganes de demostrar que podem jugar.”

 

Pedri: "Xavi ens va desitjar sort abans dels partits"

El migcampista blaugrana també ha parlat en una entrevista, en aquest cas per al Diari Sport, sobre el seu paper en la cita mundialista. El canari, que està tenint un paper protagonista a les files de Luis Enrique ha repassat el recorregut de la selecció i d'altres temes com els companys o la relació amb Xavi Hernández.

"Xavi ens va desitjar sort abans dels partits. Ens va transmetre el seu missatge a tots els de l'equip. No ho vam veure en persona, però sí que va enviar missatge per telèfon."

"El dia que vaig conèixer l'Iniesta, em vaig posar una mica nerviós, sí, no sabia que dir-li, però és una persona molt normal, com es veu des de fora i estic molt orgullós d'haver conegut al meu ídol."

"L'Andrés em va dir que gaudís. Els Mundials es viuen molt poc, són cada quatre anys i és difícil jugar-los. Cal estar al màxim nivell per a anar convocat".

" Vull marcar el meu primer gol amb la selecció. Si me'l segueixo guardant, tant de bo arribi aquí, durant el Mundial".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut