Què han de fer els blaugranes per passar de fase al Mundial?

Què han de fer els blaugranes per passar de fase al Mundial?

Repassem les opcions dels jugadors blaugranes per a classificar-se a la següent ronda de la Copa del Món

Aviat coneixerem els equips que disputaran la següent ronda del Mundial de Qatar del 2022. A falta d'una jornada per la finalització de la fase de grups les seleccions comencen a calcular les seves possibilitats de classificar-se i en quina posició ho faran. A continuació, repassarem les possibilitats dels equips amb jugadors blaugranes per a disputar els vuitens de final de la cita mundialista.

Països Baixos

Al conjunt taronja li val l’empat contra Qatar per passar de ronda. Una victòria dels de Van Gaal els hi serviria per classificar-se com a primers de grup depenen de la diferència de gols amb l’Equador, sempre i quan guanyi contra el Senegal.

L’equip de Frenkie de Jong i Memphis Depay disputaran el seu darrer partit de fase de grups aquest dimarts a les 16 h.

França

La selecció de Dembelé i Koundé ja està classificada pels vuitens de final de la Copa del Món. Per passar com a primers de grup els hi valdria un empat contra Tunísia o esperar a guanyar a Austràlia per diferència de gols en cas de derrota.

La selecció francesa jugarà el seu últim partit d’aquesta ronda el dimecres a les 16 h.

1444756247

 

Dinamarca

La selecció d’Andreas Christensen ha de guanyar tant sí com no a Australià si vol classificar-se per a la següent ronda de Qatar 2022. Ara mateix els australians es situen segons amb tres punts i els danesos tercers amb un. Per tant, la victòria els col·locaria en segon lloc, un punt per sobre del conjunt oceànic.

El darrer partit dels danesos serà el dimecres a les 16 h.

Polònia

 A l’equip de Robert Lewandowski li valdria l’empat per a classificar-se. Passar com a primers o segons dependrà de l’altre partit del grup. En cas de victòria, els polonesos passarien primers. I en cas d’empat, si guanya Mèxic passarien com a líders i si guanya Aràbia Saudí passarien com a segons.

Ara bé si perden també tenen opcions de passar de ronda, però dependria de la diferència de gols i del resultat de l’altre partit del grup. En el darrer duel, Polònia s’enfrontarà a Argentina dimecres a les 20h.

Espanya

El conjunt de Luis Enrique li valdria un empat contra el Japó per passar de ronda al Mundial. En cas de victòria passarien com a primers de grup, i en cas d’empat hauria d’esperar que Costa Rica perdés per assegurar passar de ronda com a líder.

En cas de derrota, haurien d’esperar el resultat de l’altre partit de grup, ja que en cas de victòria costa-riquenya quedarien eliminats i en cas de triomf alemany passarien com a segons sempre que els Hans-Dieter Flick no guanyin per més de 6 gols.

El darrer partit de la "Roja" es disputarà dijous a les 20 h.

1445011581

Alemanya

Alemanya depèn del conjunt espanyol per a classificar-se. L’Equip de Ter Stegen necessita guanyar i esperar un empat o una victòria dels de Luis Enrique.

El darrer partit dels alemanys serà dijous a les 20 h contra Costa Rica.

Brasil

Amb dues victòries de dos en la fase de grups, La Verdeamarela de Raphinha ja està classificada per als vuitens de final de Qatar 2022. 

Líder en solitari del grup G, en el seu darrer partit s'enfrontarà contra Camerun a les 20 h. Amb un empat o inclús amb una derrota -en aquest cas, s'hauria de mirar la diferència de gols si Suïssa guanyés el seu partit-, passarien com a primers de grup.

Uruguai

La selecció d'Araujo ha de guanyar sí o sí en l'última jornada i esperar que Portugal puntuï davant Corea del Sud. En cas de victòria charrúa i asiàtica s'hauria de mirar la diferència de gols entre les dues seleccions.

El seu darrer duel serà divendres a les 16 h contra Ghana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut