El Barça CBS guanya a Lugo (69-74) en un partit coral

Les blaugranes marxen a l’aturada amb 5 victòries

El Barça CBS ha guanyat a Lugo, aquest dissabte, al Durán Maquinaria Ensino (69-74) en una nova demostració de bàsquet coral, apuntalat des de la defensa i rematat amb un bon encert en els moments clau. Així, les blaugranes han marxat a l’aturada de seleccions amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes.

Les jugadores més destacades en l’equip d’Isaac Fernández han estat Ruth Hamblin, amb 16 punts i 7 rebots, i Jolene Anderson, amb 17 punts i un 45% d’encert des de la línia dels tres punts.

La primera part del partit ha estat molt igualada, alternant estones de bon joc amb moments on han primat les transicions, en les que es troba més còmode l’Ensino. Tot i així, el Barça CBS ha arribat per davant al descans (36-37).

El tercer quart ha estat un nou intercanvi de cops que no ha afavorit cap dels dos equips (56-58). Però en l’últim període, les d’Isaac Fernández han fet una passa endavant i han millorat la defensa per deixar l’Ensino en 13 punts. Al final, el Barça CBS ha aconseguit tornar a guanyar a domicili (69-75) i marxar a l’aturada de seleccions instal·lat a la zona noble de la classificació, amb cinc victòries i només dues derrotes.