Local

Torna la Lliga Endesa amb un derbi

El Barça visita el Joventut aquest diumenge (18.30h)

El Barça visita aquest diumenge (18.30h, Vamos de Movistar+) el Joventut de Badalona, en la vuitena jornada de la Lliga Endesa. El derbi a l’Olímpic arriba després de l’aturada de la competició domèstica per la finestra de seleccions.

El rival

El Joventut arriba al partit amb tres victòries i quatre derrotes, tot i que ha millorat a mesura que ha anat avançant la temporada. Els verd-i-negres només han perdut un partit a casa en el que va de Lliga Endesa.

Els jugadors més destacats fins ara de La Penya són Ante Tomic (17 punts i 7 rebots per partit), Kyle Guy (12,3 punts i 40,6% d’encert en triples) i Henry Ellenson (10,6 punts i 7 rebots per partit). Cal tenir en compte altres noms com Pau Ribas, Andrés Feliz o Joel Parra.

El Barça

Per la seva banda, el Barça aterrarà a l’Olímpic de Badalona com a colíder de la Lliga Endesa, amb un balanç de sis victòries i només una derrota, patida a la jornada inaugural. Els homes de Saras Jasikevicius buscaran oblidar la derrota de dijous a la pista de l’Anadolu Efes, a l’Eurolliga.

El conjunt blaugrana manté les baixes de Nikola Mirotic, que ja ha començat a entrenar amb el grup, i de Sergi Martínez.

Més notícies aquí