Nova victòria al fortí blaugrana (65-60)

El Barça CBS supera el Bembibre

El Barça CBS ha superat aquest diumenge l’Embutidos Pajariel Bembibre per 65-60. La victòria de les blaugranes suposa el tercer triomf com a local en tres intents aquesta temporada, allargant una ratxa sense perdre al Juan Carlos Navarro que dura des febrer del 2020.

L’equip d’Isaac Fernández va sortir amb molta força des de l’inici del partit, aconseguint un parcial de 12-3 de partida. El Bembibre s’ha anat recuperant del cop progressivament, però l’encert del Barça CBS i sobretot una gran intensitat defensiva han permès augmentar l’avantatge fins al 37-24 del descans.

El conjunt visitant ha apujat una marxa després de passar pels vestidors i, liderades per Whalen, amb 22 punts, s’han instal·lat en distàncies properes als sis punts de desavantatge. El Barça CBS no ha perdut el to del partit i ha mantingut la renda en 10 punts (51-41) per afrontar l’últim quart.

El quart període ha tingut suspens de l’inici fins l’últim minut. El conjunt lleonès ha escurçat el marcador amb un triple de Whalen per posar el 60-56 amb 1.12’ per jugar-se, però una safata de Hamblin ha tornat a donar aire a les catalanes (62-56).

El tram final ha estat marcat per l’encert des del tir lliure tant de Marta Canella com de Jolene Anderson, màxima anotadora local amb 16 punts. El resultat final ha estat de 65-60, per establir un balanç de quatre victòries i dues derrotes.