El Barça CBS aconsegueix un gran triomf a la pròrroga (60-52)

Les blaugranes superen l'Araski en un temps extra magnífic

El Barça CBS ha sumat aquest diumenge la tercera victòria de la temporada, i la segona en dos partits a casa, després de guanyar el Kutxabank Araski (60-52) a la pròrroga. Les blaugranes han remuntat un partit que han arribat a perdre per 16 punts durant la primera meitat.

I és que el conjunt vasc ha dominat la primera meitat al Juan Carlos Navarro gràcies, en gran part, al domini a la pintura de Diarra i a l'encert en el tir exterior de Chagas. L'atac blaugrana tampoc fluia amb comoditat, condicionat per un gran número de pèrdues.

Així, el resultat al descans era molt desfavorable per al Barça CBS (23-36). Les d'Isaac Fernández, però, han sortit dels vestidors disposades a reaccionar. La intensitat defensiva, amb una Itziar Llobet molt activa, ha posat la base per la millora de sensacions també en atac, amb Carol Guerrero (12 punts), Anna Cruz (10 punts) i Marta Canella (8 punts) com a principal exponents.

L'equip basc només ha pogut anotar 5 punts en el tercer quart i s'ha arribat a l'últim perióde amb el resultat de 36-41. El Barça CBS ha sabut eixugar la diferència i forçar la pròrroga, tot i que a falta de 4 segons l'Araski ha fallat dos tirs lliures que podien haver decidit el partit.

Les blaugranes han estat un huracà a la pròrroga, iniciada amb un triple de Rakovic que ha marcat la pauta que seguiria fins al final del partit (60-52). L'equip ha aconseguit la segona victòria a casa en dos partits i la tercera de la temporada.